Iván és Tsa Zalaegerszeg Fogászat Logo

H-8900 Zalaegerszeg, Munkácsy M. u. 14-16.

Tel.: +36-92/511-223 Mobil: +36-30/985-4366

e-mail: info@zalaifogorvos.hu

nyitvatartás: hétfő-péntek: 8.00-20.00

Projekt

Projekt adatai:

Kedvezményezett neve: IV Dental Kft.
A projekt címe: NYERSANYAG BESZERZÉS FINANSZÍROZÁSA ÉS MUNKERŐ KÖLTSÉG FINANSZÍROZÁSA
A projekt elszámolható összköltsége: 50 millió
A projekt azonosító száma: GINOP-8.3.5-18B

Projekt adatai:

A kedvezményezett neve: IV DENTAL Fogászati és Szolgáltató Kft.
A projekt címe: MIKRO, KIS-ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE FORGÓESZKÖZ FINANSZÍROZÁS
A projekt elszámolható összköltsége: 25 MILLIÓ FORINT
A projekt azonosító száma: GINOP-8.3.5-18B

Projekt adatai:

A kedvezményezett neve: IV DENTAL Fogászati és Szolgáltató Kft.
A projekt címe: Technológiai innováció az IV DENTAL Kft-nél
A projekt elszámolható összköltsége: 19 292 036 Ft
A szerződött támogatás összege: 9 646 018 Ft
A támogatás mértéke: 50 %
A projekt megvalósításának kezdete: 2018.12.12.
A projekt fizikai befejezésének napja: 2019.05.27.
A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-03070

Projekt tartalmának bemutatása:

Az “Iván Implantológia” a régió egyik legmodernebb, legfelszereltebb fogászata. A tulajdonos kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a technológia fejlődésével lépést tartva a hozzánk érkező betegek a lehető legjobb ellátást kapják. Klinikánkon öt kezelő áll az orvosok és a betegek rendelkezésére.
A fejlesztés eredményeként alapvető javulás következett be a fogorvosi járóbeteg ellátás minőségében. Az elmúlt évek során végrehajtott kapacitásbővítő és innovációs célú fejlesztések eredményeként fokozatosan bővült a szolgáltatásunk köre, mely alapvetően fontos a rendelkezésre álló kapacitásaink optimális hasznosításához. A magas színvonalú ellátáshoz olyan innovatív, új eszközök beszerzése szükséges, melyekkel hosszabb távon biztosítani tudjuk betegeink elvárásait, a napról-napra növekvő minőségi követelményeket.
A projekt keretében beszerzett fogászati mikroszkóp a régióban teljesen innovatív, jelenleg egy fogászat sem rendelkezik vele, azonban Budapest minden nagyobb fogászati rendelőjében használják már. A mikroszkóp minden eddiginél nagyobb pontosságot és precizitást tud biztosítani a fogorvosnak: használható fogtömés, gyökérkezelés közben, a fogszabályozás különböző folyamataiban, fogpótlások készítésekor. A megvásárolt kezelőszék a korábban használatban lévőknél korszerűbb, szükséges a megnövekedett betegforgalom ellátásához. Az új kezelőegységgel és a mikroszkóppal új, modern munkaterülettel bővülünk.
A fogászati tisztító és fertőtlenítő mosogatógép használatával nem csak az általunk hasznát fogászati eszközök tisztítása válik egyszerűbbé, alaposabbá, precízebbé és higiénikusabbá, de használata munkánkat is megkönnyíti, illetve hatékonyabbá, gyorsabbá teszi.
A fejlesztés eredményeként jelenlegi tevékenységünkhöz kapcsolódóan lényegesen jobb minőségű szolgáltatás nyújtására nyílik lehetőségünk, alapvetően javul a fogorvosi ellátás színvonala. Az új eszközök használatba vételével a betegellátás folyamata felgyorsul, korszerűsödik. A digitális technológia alkalmazásával javul a szolgáltatás költséghatékonysága, jelentős mértékben csökken a környezetterhelés mértéke.
A projekt eredményeként megvalósuló technológiai innováció és kapacitás bővülés révén hosszú távra biztosítani tudjuk meglévő betegeink megtartását és újabb páciensek megnyerését. A legújabb innovációs fejlesztéseket magában foglaló eszközökkel a meglévő munkaerő hatékonyabb foglalkoztatására nyílik lehetőségünk, alapvetően javul a szolgáltatásunk jövedelmezősége, mely révén biztosítani tudjuk a további fejlesztési igények forrás szükségletét.

A projekt keretében beszerzett eszközök:

Stern Weber 5300 International kezelőegység
Miele PG 8581 AE AD LD Fogászati mosogatógép
Laborned Prima DNT + NuVar operációs mikroszkóp
Stern Weber SW28 autokláv