Iván és Tsa Zalaegerszeg Fogászat Logo

H-8900 Zalaegerszeg, Munkácsy M. u. 14-16.

Tel.: +36-92/511-223 Mobil: +36-30/985-4366

e-mail: info@zalaifogorvos.hu

nyitvatartás: hétfő-péntek: 8.00-20.00

Garancia

Garanciák az IV Dental fogászati és implantológiai központban

A garancia az élet minden területén lényeges kérdés, pláne ha az ember egészségéről van szó. Az IV Dental két fontos dolgot tesz ezért:

  • munkáinkra korrekt garanciát vállalunk (erről írásos dokumentációt adunk), minden beavatkozást pontosan adminisztrálunk, hogyha garanciális időben jelentkezne problémájával azt valóban teljesen térítésmentesen el tudjuk végezni
  • mindig a legújabb és legmodernebb anyagokat és eszközöket használjuk a kezelések során, nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai felkészültségre, kiváló fogtechnikai háttérrel dolgozunk együtt, hogy a minőség lehető legmagasabb legyen

Garanciáink:

Tömések 1 év
Fogpótlások 3 év
Implantáció 10 év

“Mi a garancia arra, hogy pár év elteltével nem lesz gond a beültetett fogammal?”

Ha általunk beültetett implantátumot bármilyen ok miatt 10 éven belül el kell távolítani vagy kiesik, az implantátumokat gyártó cég, 10 éves garanciája vonatkozik Önre. Ez azt jelenti, hogy az eltávolított implantátumot a gyártó díjmentesen kicseréli, és azt mi térítésmentesen beültetjük Önnek.

A garancia érvényesítésének két alapvető feltétele van. A megfelelő szájhigiénia, valamint az évente elvégzett rendszeres kontrollvizsgálat, melynek dokumentálását mi végezzük.